Wij nemen corona heel serieus

Onze (en nieuwe) leerlingen kunnen (bij-)lessen op onze locatie blijven volgen zoals zij dat gewend zijn. Liever toch de keuze voor online, dan hebben we daarvoor alle mogelijkheden.

Wij hebben onze RBC locatie ingericht volgens de laatste normen van de overheid (RIVM). De docenten zitten minimaal op anderhalve meter afstand van de leerling. Hulp, overhoren e.d. aan de leerling  is altijd in een aparte ruimte met 1 docent en 1 leerling op goede afstand van elkaar. De coördinator zit achter kuchschermen, leerlingen ouder dan 18 krijgen specifieke afgeschutte plaatsen toegewezen.De lucht in de ruimten wordt continue afgezogen door onze luchtzuiveringsinstallatie en/of er kunnen ramen open.

Elke keer na een les worden de tafel, de (stoel-) leuningen,  en de deur handgrepen gereinigd. Leerlingen en docenten desinfecteren  hun handen meteen na binnenkomst. Zij drogen hun handen met papieren handdoeken en gooien deze meteen in de gesloten afvalbak.De leerling reinigt het tafeltje en de stoelleuningen voor vertrek .

Elke avond wordt al het overige extra grondig gereinigd.

Logisch:

Leerlingen met klachten die mogelijk wijzen in de richting van een verkoudheid, zo ook onze docenten, dienen thuis te blijven en mogen ons niet bezoeken.

De leerlingen mogen enkel door de ouders bij ons worden afgemeld via de telefoon, mail of app.

Wij adviseren u voor fysieke begeleiding niet te lang te wachten met het reserveren van begeleiding

Toch vol? Alle onze vormen van begeleiding, bijlessen e.d. kunnen online ( of in combinatie met fysiek) plaatsvinden

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info